FORMATMALL
GLOBAL CSS
FÄRGER
ANIMATIONER
MEDIEFRÅGA
AVSTÅNDSSYSTEM
Nutrition & Recept

Koreansk nudelwok med kycklingfärs

__wf_reserverad_ärva

Koreansk kycklingnudelwok

Uppdatera dina middagsvanor med denna koreanska nudelwok med välsmakande kycklingfärs, färgglada grönsaker, allt blandat i en smakrik sås. Snabbt, enkelt och fullspäckat med utsökta smaker!

Ingredienser - 4 portioner

500 g kycklingfärs

1 paket äggnudlar (200 g)

3 morötter

1 röd paprika

1 paket vårlök (125 g)

3 cm färsk ingefära

chiliflingor efter smak

1/2-1 lime (för servering)

2 tsk sesamolja (för stekning)

Woksås

3 vitlöksklyftor

juice från 1/2 lime

3-4 msk sojasås

1 tsk sesamolja

2 msk honung

2 dl vatten

Näringsinnehåll per portion

Energi 480 kcal

Protein 35 g

Kolhydrater 53 g

Fett 12 g

Metod - 30 minuter

  1. Blanda ingredienserna till woksåsen.
  2. Skär den vita delen av vårlöken i en cm stora bitar. Hacka den övre gröna delen av vårlöken fint. Skala och finhacka ingefära. Riv morötterna och skiva den röda paprika.
  3. Koka äggnudlarna enligt anvisningarna på paketet. Häll av och skölj nudlarna i kallt vatten.
  4. Värm upp sesamolja i en wok- eller stekpanna. Stek kycklingfärsen tills den är genomstekt. Krydda med lite salt. Tillsätt ingefära, röd paprika, morötter och den vita delen av vårlöken. Stek i några minuter till.
  5. Blanda i woksås och nudlar. Rör om i ca 1 min. Krydda med salt och chiliflingor.
  6. Strö den gröna delen av salladslöken över woken och servera med limeklyftor.

Avnjut!

Artikel granskad av:
Erik Dunåker
April 18, 2024

Fler artiklar

__wf_reserverad_ärva
Nutrition & Recept
Mealsizer® vid viktnedgång med läkemedel
__wf_reserverad_ärva
Nutrition & Recept
5:2 - Dieten som blev en trend över hela världen
__wf_reserverad_ärva
Nutrition & Recept
Couscoussallad med kyckling, fetaost och torkade aprikoser

Börja din viktminskningsresa med Yazen idag

Allt du behöver göra är att skapa ett konto och svara på några frågor om din hälsa

Get Started
Get Started
Get Started