FORMATMALL
GLOBAL CSS
FÄRGER
ANIMATIONER
MEDIEFRÅGA
AVSTÅNDSSYSTEM

Hållbar viktminskning med medicin hjälpte Daniel

__wf_reserverad_ärva

Efter en jobbig tid med hjärtoperation och en snabb viktuppgång gick Daniel Küngs liv på sparlåga. Potensen sviktade och han var irriterad. Ett läkarbesök visade låga nivåer av testosteron, och behandling gjorde att han mådde otroligt mycket bättre.

– Sedan fick jag rådet av min läkare att även fundera på att gå ner i vikt och började kort därpå  behandling hos Yazen.


”Har inte haft rätt verktyg”

Yazen är Sveriges ledande digitala tjänst för viktnedgång. Här får patienten en första bedömning av läkare och en omfattande hälsoundersökning. Läkarledd medicinsk behandling är central men det specialistteam patienten får tillgång till spelar en stor roll för hälsoresan.

– Just nu sker en stor förändring inom överviktsbehandling tack vare den nya metoden för viktnedgång där moderna mediciner kombineras med levnadsvaneförändringar. Vården har inte haft rätt verktyg förut. Man har sagt att patienten ska röra sig mer och äta mindre, men det räcker inte, säger Magnus Nyhlén, läkare och grundare av Yazen.


Viktstabil i över 1 år

Daniel Küng berättar att han nu varit stabil i sin nya hälsosamma vikt i över 1 år. Utan kamp.

Han har plockat bort tre blodtrycksmediciner och en blodfettsmedicin under vägen – 2000 tabletter per år totalt!  Han har övervunnit hjärnspöken tack vare Yazens psykolog och han har fortsatt att njuta av god mat, i rimliga portioner, dessutom är hans libido åter som i unga dar.

– Jag mår fantastiskt i dag – bättre än någonsin. Det är få förunnat att känna så vid 49 års ålder. 

Jag känner mig fin och hälsosam igen för första gången på många år!

Börja din viktminskningsresa med Yazen idag

Allt du behöver göra är att skapa ett konto och svara på några frågor om din hälsa

Kom igång
Kom igång
Kom igång

Fler nyheter

__wf_reserverad_ärva
Nyheter
Diabetes Stockholm - Ställ inte patientgrupper mot varandra

Läkemedelsbrist hotar, då efterfrågan på semaglutid ökar bland icke-behövande. Fel att skylla på obesitaspatienter. Viktigt med korrekt förskrivning och tillgång för alla.

__wf_reserverad_ärva
Nyheter
Skyll inte bristen på medicin på överviktiga

Jenny Vinglid, generalsekreterare för Obesitas Sverige debatterar senaste tidens skuldbeläggning av obesitaspatienter i samband med bristen på läkemedel

__wf_reserverad_ärva
Nyheter
Elisabeth har fått en smal hjärna

Elisabeth från Edsbro förlorade 57 kg med Ozempic efter år av kamp mot obesitas och relaterade hälsoproblem.