FORMATMALL
GLOBAL CSS
FÄRGER
ANIMATIONER
MEDIEFRÅGA
AVSTÅNDSSYSTEM

Martin Carlsson gästar Sveriges Radio P4

__wf_reserverad_ärva

Lyssna på vår chefsläkare, Martin Carlsson, Docent, Endokrinolog och med över 30 års forskningserfarenhet när han gästar Sveriges Radio P4 tillsammans med Sonja, Wilma och Thindra.

I programmet diskuteras bristen på medicin för diabetes typ 2 och dess användning för behandling av övervikt. Martin Carlsson delar sin åsikt om att det är fel att ställa patientgrupper mot varandra och betonar behovet av att pressa läkemedelsföretagen för att få mer medicin tillgänglig på lagerhyllorna i Sverige. Han nämner även rapporter om att läkemedelsbristen kan bero på ökad efterfrågan och ekonomiska faktorer.

Martin Carlsson, inte bara en erfaren läkare, utan även skaparen bakom Blodtrycksdoktorn, är stolt chefsläkare på Yazen samt en uppskattad Docent och handledare vid Linnéuniversitet.

Du kan ta del av avsnittet med Martin Carlsson i Sveriges Radio P4 här

Börja din viktminskningsresa med Yazen idag

Allt du behöver göra är att skapa ett konto och svara på några frågor om din hälsa

Kom igång
Kom igång
Kom igång

Fler nyheter

__wf_reserverad_ärva
Nyheter
Diabetes Stockholm - Ställ inte patientgrupper mot varandra

Läkemedelsbrist hotar, då efterfrågan på semaglutid ökar bland icke-behövande. Fel att skylla på obesitaspatienter. Viktigt med korrekt förskrivning och tillgång för alla.

__wf_reserverad_ärva
Nyheter
Skyll inte bristen på medicin på överviktiga

Jenny Vinglid, generalsekreterare för Obesitas Sverige debatterar senaste tidens skuldbeläggning av obesitaspatienter i samband med bristen på läkemedel

__wf_reserverad_ärva
Nyheter
Elisabeth har fått en smal hjärna

Elisabeth från Edsbro förlorade 57 kg med Ozempic efter år av kamp mot obesitas och relaterade hälsoproblem.