FORMATMALL
GLOBAL CSS
FÄRGER
ANIMATIONER
MEDIEFRÅGA
AVSTÅNDSSYSTEM

Jills väg till en bestående hälsosam vikt!

__wf_reserverad_ärva

Jill Andersson är 48 år och arbetar som tidsstudietekniker på ett IT-företag i Örebro. Hon spelade handboll på elitnivå som ung, men blev skadad och tvingades sluta. Det blev startskottet till en snabb viktökning. Som mest 45 kilo. För att gå ner har hon testat allt; Viktväktarna, soppdiet, Banandiet, Köpenhamnsdiet - dieter som ingen normalviktig människa skulle kunna tänka sig.

"Jag har äntligen hittat något som fungerar. Jag känner mig lugn och trygg med det jag håller på med. Nu kan jag gå ner i vikt och behålla den. Jag äter samma mat som jag alltid lagat, men i mindre mängd."

På 6 månader har Jill gått ner 18 kilo och minskat sin BMI från 37,9 till 32. För första gången på många år börjar Jill bli vän med vågen. Sötsuget är borta och hon känner sig inte hungrig längre. Hon känner en önskan om att röra på sig och träna. Maten smakar gott - tidigare var det bara ett redskap för att bli mindre hungrig. Jill har siktet på att förbättra sin knäskada, som förvärrats av övervikt. Hon är snart halvvägs till sin målvikt och känner att detta ökar hennes chans att börja springa snart igen och överleva eftersom hon kommer att slippa en mängd följdsjukdomar som annars kommer med övervikt. Så pass att Jill nu funderar på att gå årets Tjejmil som en målsättning - Det fanns hopp, vem kunde trott det, säger Jill Andersson och snörar på sig promenadskorna.

Börja din viktminskningsresa med Yazen idag

Allt du behöver göra är att skapa ett konto och svara på några frågor om din hälsa

Kom igång
Kom igång
Kom igång

Fler nyheter

__wf_reserverad_ärva
Nyheter
Diabetes Stockholm - Ställ inte patientgrupper mot varandra

Läkemedelsbrist hotar, då efterfrågan på semaglutid ökar bland icke-behövande. Fel att skylla på obesitaspatienter. Viktigt med korrekt förskrivning och tillgång för alla.

__wf_reserverad_ärva
Nyheter
Skyll inte bristen på medicin på överviktiga

Jenny Vinglid, generalsekreterare för Obesitas Sverige debatterar senaste tidens skuldbeläggning av obesitaspatienter i samband med bristen på läkemedel

__wf_reserverad_ärva
Nyheter
Elisabeth har fått en smal hjärna

Elisabeth från Edsbro förlorade 57 kg med Ozempic efter år av kamp mot obesitas och relaterade hälsoproblem.