Tillfälligt erbjudande! Få en första bedömning av läkare utan kostnad för att se om vi kan erbjuda dig behandling.
active
Gå ner i vikt och få
tillbaka dina krafter
Att vara överviktig innebär sänkt livskvalitet för många och ökad risk för sjukdomar som t ex artros, högt blodtryck, diabetes och hjärtsjukdom.
Läs mer om övervikt
Vi hjälper män nå en hälsosam vikt med moderna mycket effektiva läkemedel tillsammans med en behandling framtagen av vårt specialistteam bestående av läkare, psykolog, dietist och PT.
Läs mer om moderna läkemedel
Skapa konto
active
Byggt på senaste forskningen
Yazen är en digital tjänst byggd av läkare utifrån den senaste forskningen om mäns hälsa. Vi erbjuder medicinsk behandling och friskvård för män som ger dig en nystart i livet.
Yazen förbättrar mäns fysiska och psykiska välmående genom att behandla övervikt och eventuell brist på manligt könshormon och dess negativa effekt på hälsan med hjälp av läkare, psykolog, dietist och personlig tränare.
Gå ner i vikt
Utan att gå upp igen
Alla kan gå ner i vikt i perioder. Man bestämmer sig när man är motiverad och sedan följer man en diet som ger ett kaloriunderskott. Hungern och suget blir ens ständiga följeslagare och det är ofta en plågsam kamp med mycket skuld och skam pga misslyckanden, trots att man gör sitt allra bästa. Till slut är man tillbaka uppe i vikt igen där man började och inte sällan visar vågen ytterligare ett par kilo plus. Du känner säkert igen dig i detta. Men det är inte ditt fel! Det är din biologi som arbetar emot dig. Kroppen signalerar för fullt att du är i svält när du går ner i vikt. Det spelar ingen roll att du är överviktig för kroppen tror att det är din rätta vikt och berättar för dig att du måste äta igen för att överleva.
Moderna läkemedel och Yazens metod arbetar tillsammans med din kropp för att få kroppen att förstå att din normala vikt inte är den vikten du har nu utan en hälsosam vikt. Därför får du en stadigt nedåtgående vikt och kan behålla din viktnedgång. Detta utan en ständig kamp för att står emot hunger och sug.
Läs mer om övervikt
active
Vanlig bantning
Vår metod
Viktnedgång över ett år
Vanlig bantning
Vår metod
Viktnedgång över ett år
Så fungerar det
Yazen är helt anpassat för dig. Vi vet att det är svårt att förändra sina vanor, därför stöttar vårt team dig hela vägen.
1
Svara på frågor
Du får först berätta lite mer om dig själv. En läkare avgör sedan om vår tjänst passar dig och om det finns anledning att göra en mer omfattande medicinsk utredning. Det här steget är gratis.
active
2
Blodprover och läkarbedömning
Vi genomför en noggrann utredning av dig. Hormoner, metabola markörer och viktiga mineraler och vitaminer kontrolleras. Du träffar sedan en läkare digitalt och ni tar tillsammans ställning till behandling.
active
3
Behandling
Våra läkare behandlar övervikt och eventuell brist på manligt könshormon och symtom som beror på detta. För att lyckas får man dessutom regelbunden hjälp och stöd av psykolog, dietist och personlig tränare. Behandlingen kostar från 995 kr per månad.
active
Erfarenheter från våra medlemmar
För ungefär 2 år sedan gick jag en del ner i vikt, genom rätt diet och motion, men lyckades inte hålla vikten. Yazen har fungerat perfekt för mig för att jag fick den lilla extra hjälp och motivation, som behövdes för att hålla mig på rätt spår med maten över tid. Medicinen har hjälpt mig att äta mindre och fram för allt tagit bort suget som alltid tidigare har lett till att jag ätit fel och för mycket.
Stefan, 45 år
Absolut inget obehag med sprutan överhuvutaget. Mycket lätt att förstå. Kände lite illamående efter första injektionen men inget som var jobbigt överhuvudtaget. Känner mer effekt i början av dosen tänker inte så mycket på mat eller blir så hungrig framför allt så märks de på hur mycket jag behöver äta innan jag känner mättnadskänsla. Känns lite som suget försvinner.
Peter, 45 år
Sjukt bra tjänst, måste jag bara tillägga. Jag har ju sökt den här typen av hjälp i flera år och nu gick det på nolltid. Stort beröm!
Håkan, 50 år
Jag har varit med Yazen sedan början av 2022, under hela mitt liv har jag haft problem med övervikt och har haft högblodtryck. Jag har tidigare genomför gastric by pass men gått upp i vikt igen. Vid första prover har det visat sig att jag har brist på manlig könshormon och jag fick hjälp med medicinsk behandlingen. Nu efter ett halvt år orkar jag göra mer i vardagen samt rent allmänt mår bättre. Det som särskiljer Yazen är den fullständiga stödet som man får av ett team som består av läkare, dietist, psykolog och tränare. Man jobbar med medicinsk behandling men målet är att göra en långsiktig livsstilsförändring därför alla de 4 delarna är viktiga att ha med sig. Jag har även startat med Ozempic och gått ner mycket i vikt senaste månaderna. Jag är faktiskt mycket förvånad själv. Jag ser att min resa har börjat nyss och kommer definitivt fortsätta hela vägen.
Hakan, 45 år
Oerhört tacksam att jag börjat gå ner i vikt, nu på 124 kg. Mår otroligt bra i min mage också. Känner mig skönt mätt. Inget småätande längre för att jag känner mig mer mätt. Vilken skillnad.
Mats, 47 år
active
Varför Yazen?
Jag heter Magnus Nyhlen, jag är läkare och har tidigare grundat och byggt upp bolag som Min Doktor och Blodtrycksdoktorn. Jag har ett speciellt intresse för mäns hälsa och då framförallt övervikt och de problem som följer på detta. I mitt arbete som läkare på Yazen möter jag dagligen patienter som pga sin övervikt fått problem med sin sexuella hälsa, högt blodtryck, värk och nedstämdhet. Fram tills nu har vi i vården inte haft något bra att erbjuda.
Det har skett en fantastisk utveckling av moderna läkemedel för behandling av övervikt och fetma vilket gör att vi idag kan hjälpa hjälpa män att nå en hälsosam vikt, höja sin livskvalitet och minska risk för framtida sjukdom.
Läs mer om oss
active
Vi tar hand om hela dig
Att fokusera på helheten skapar bäst förutsättningar för att få en kropp som är i balans fysiskt och psykiskt och som åldras med bibehållen vitalitet dvs mer livskraft.
Därför tar ett team av våra experter hand om det viktigaste i livet - din hälsa och välmående - så att du kan fortsätta ta hand om det som betyder mest för dig.
Teamet består av läkare, psykolog, dietist och personlig tränare med specialintresse kring den hormonella förändring som sker i kroppen på grund av åldrande, livsstil och miljöfaktorer.
active
Kom igång direkt!
Allt du behöver göra är att skapa ett konto och svara på några frågor om din hälsa
Kom igång
© Yazen Health AB 2022