FORMATMALL
GLOBAL CSS
FÄRGER
ANIMATIONER
MEDIEFRÅGA
AVSTÅNDSSYSTEM

Jobba hos oss

Vår uppgift är att via vår digitala plattform och med hjälp av vårt specialistteam ge en överviktig person verktygen för att nå och behålla en hälsosam vikt.

Vi som arbetar i tjänsten är läkare med särskilt intresse för behandling av övervikt och fetma tillsammans med dietister, psykologer och personliga tränare.

__wf_reserverad_ärva
__wf_reserverad_ärva

Varför Yazen?

Vår vision är att övervinna övervikt. Fetmaepidemin sprider sig över världen och skapar sjukdom och död i sin framfart. Vi vill stoppa utvecklingen. Kom och hjälp oss att förbättra hälsa och liv för fler.

__wf_reserverad_ärva

Tillsammans blir vi starkare

"Tillsammans för ett lättare liv" är vårt mantra och gäller både för våra patienter och för alla anställda. Vi skapar, utvecklar och hjälper fler tillsammans. Vi gör det genom att vara faktabaserade, dvs bygger allt vi gör på bevisad och beprövad vetenskap, med den personliga glimten i ögat och genom att vara lättillgänglig på en smidig digital plattform.

__wf_reserverad_ärva

Daglig dos av diskussion

Vi är utspridda över Europa och jobbar främst på distans. Vårt huvudkontor ligger i Malmö, där vi kan ha möten om det behövs. För att få en daglig dos av diskussion och energi  börjar vi varje dag med en kort kaffestund online. Och varannan vecka har vi en genomgång av allt som pågår inom alla områden i företaget.

__wf_reserverad_ärva

Att mötas

Det är viktigt att träffas också, speciellt när man som Yazen ska utveckla en ny tjänst tillsammans och samtidigt växa snabbt. Därför har vi tre gånger om året en arbetsvecka tillsammans på samma ställe någonstans i Europa.

__wf_reserverad_ärva

Hälsa är kärnan

Att tillsammans uppnå en bättre hälsa för fler är kärnan i det vi gör. God kosthållning, sömn och rörelse är viktigt för alla. Som anställd får du därför ett frikostigt friskvårdsbidrag som du själv kan välja hur du använder.

__wf_reserverad_ärva

Få rabatt på tjänsten

Många av oss anställda är också patienter och använder tjänsten själva för att uppnå en hälsosam vikt. Därför har vi en gedigen förståelse för resan som våra patienter gör. Anställda har rabatterat pris på tjänsten.

Följ oss på Instagram
@Yazen.se

__wf_reserverad_ärva
__wf_reserverad_ärva
__wf_reserverad_ärva
__wf_reserverad_ärva