Ansök nu
BankID

Jobba hos oss

Trustpilot widget
Trustscore 4.7 | 100+ Omdömen
Vi är ett lag
Tillsammans för
ett lättare liv

Vår uppgift är att via vår digitala plattform och med hjälp av vårt specialistteam ge en överviktig person verktygen för att nå och behålla en hälsosam vikt.

Vi som arbetar i tjänsten är läkare med särskilt intresse för behandling av övervikt och fetma tillsammans med dietister, psykologer och personliga tränare.

Illustration of a discussion

Varför Yazen?

Vår vision är att övervinna övervikt. Fetmaepidemin sprider sig över världen och skapar sjukdom och död i sin framfart. Vi vill stoppa den utvecklingen. Kom med och hjälp oss att förbättra hälsa och liv för fler.

Illustration of a group

Tillsammans blir vi starkare

Tillsammans för ett lättare liv är vårt mantra och gäller både för våra patienter och för alla anställda. Vi skapar, utvecklar och hjälper fler tillsammans. Vi gör det genom att vara faktabaserade, dvs bygga allt vi gör på bevisad och beprövad vetenskap, med den personliga glimten i ögat och genom att vara lätt-tillgängliga på en smidig digital plattform.

Illustration of a chat bubble

Daglig dos av diskussion

Vi är utspridda över Europa och jobbar främst på distans. I Malmö ligger vårt huvudkontor och där kan man ha möte om det skulle behövas.
För att få en daglig dos av diskussion och energi  börjar vi varje dag med en kort kaffestund online. Och varannan vecka kör vi en genomgång av allt som pågår inom alla områden i företaget.

Illustration of a plane

Konferera mera

Det är viktigt att träffas också, speciellt när man som Yazen ska utveckla en ny tjänst tillsammans och samtidigt växer snabbt. Därför har vi tre gånger om året en arbetsvecka tillsammans på samma ställe någonstans i Europa.

Illustration of a heart

Hälsa är kärnan

Att tillsammans uppnå bättre hälsa för fler är kärnan i det vi gör. God kosthållning, sömn och motion är viktigt för alla. Som anställd får du därför ett frikostigt friskvårdsbidrag som du själv kan välja hur du använder.

Illustration of a discount

Tjäna på tjänsten

Många av oss anställda använder också tjänsten själva för att uppnå en hälsosam vikt. Därför har vi en gedigen förståelse för den resa som våra patienter gör. Anställda har rabatterat pris på tjänsten. 

Följ oss på instagram @Yazen.se

Här delar vi vetenskapliga artiklar och tips
18041730592425407
17971623176341297
17957844734374128
18356524975001251
17982649867949222